Význam doplňků stravy a přínosy produktů GREEN Plus a SHARK

Kategorie : Novinky

V dnešní době se mnoho lidí zaměřuje na zdraví a vitalitu jako na klíčové prvky pro udržení kvalitního života. Správné stravování, pravidelný pohyb a dostatek vitamínů a minerálů jsou klíčem k celkovému zdraví. Proto je užívání doplňků stravy stále populárnější jako způsob, jak doplnit vitamíny a minerály, posílit imunitu a podpořit specifické tělesné funkce. V tomto článku se blíže podíváme na výhody přírodních doplňků stravy, jako jsou produkty GREEN Plus a SHARK od značky Chodím Zdravě, které jsou zaměřeny na detoxikaci a zdraví pohybového aparátu.

Proč užívat doplňky stravy?

Doplňky stravy hrají významnou roli při zajišťování vitamínů a minerálů, které mohou být v běžné stravě nedostatečně zastoupeny. Správně vybrané doplňky stravy mohou podpořit naši imunitu, zlepšit trávení a optimalizovat celkovou funkci těla. Doplňky jako GREEN Plus a SHARK jsou obzvlášť vhodné pro lidi, kteří hledají přírodní cestu ke zlepšení svého zdraví, detoxikaci organismu nebo podporu kloubů a svalů.

Produkt GREEN Plus: Detoxikace a podpora imunity

GREEN Plus je unikátní přírodní doplněk stravy s obsahem chlorelly a extraktu z rostliny šišák bajkalský, které podporují imunitu. Chlorella obsahuje tzv. chlorellový růstový faktor, který má regenerační účinky na organismus a napomáhá přirozenému procesu detoxikace. Tento doplněk stravy, vyráběný v ČR, je vysoce kvalitní díky přísným farmaceutickým standardům.

Hlavní výhody užívání GREEN Plus:

  • Detoxikace organismu: Chlorella napomáhá k detoxikaci těla tím, že se váže na těžké kovy a toxiny, které pomáhá z těla odstranit.
  • Podpora imunity: Šišák bajkalský je známý svým příznivým vlivem na imunitní systém, což posiluje odolnost organismu.
  • Zdraví trávení a jater: Podporuje funkci jater a zdravé trávení, což jsou klíčové prvky pro správné fungování těla.
  • Podpora srdce a cév: Kombinace složek příznivě působí na zdraví srdce a cév.
  • Kontrola tělesné hmotnosti: Díky podpoře metabolismu je GREEN Plus také vhodný při redukci hmotnosti.

 Dávkování: Doporučuje se užívat 2 kapsle denně ráno po snídani, a při vyšších nárocích nebo redukční dietě lze přidat další dávku po obědě. Pravidelné užívání doplňku je vhodné 4 týdny pro dosažení optimálních účinků.

Produkt SHARK: Podpora kloubů a svalů

SHARK je speciální doplněk stravy s obsahem žraločí chrupavky bohaté na vápník a fosfor. Tento přírodní produkt se zaměřuje na podporu kloubů, svalů a šlach, což ocení nejen sportovci, ale i lidé s vyšší fyzickou zátěží nebo ti, kteří trpí bolestmi klubů.

Hlavní výhody a účinky SHARK:

  • Regenerace kloubů a pohybového aparátu: Díky žraločí chrupavce, která poskytuje živiny pro obnovu kloubů a svalů, dochází k regeneraci a posílení pohybového aparátu.
  • Podpora pohyblivosti kloubů: Pravidelné užívání zlepšuje pohyblivost a flexibilitu kloubů.
  • Regenerace svalů a šlach: SHARK je vhodný pro podporu svalů po fyzické aktivitě a regeneraci tkání.
  • Podpora zdraví kostí v menopauze: Doplněk je ideální pro ženy, které jsou ohroženy ztrátou kostní hmoty, zejména v období menopauzy.
  • Zvlášť vhodné pro fyzicky aktivní osoby: Díky svému složení se SHARK doporučuje při vyšší fyzické zátěži nebo náročném tréninku.

Dávkování: Užívají se 3 kapsle jednou denně, ideálně hodinu před nebo po večeři a pro lepší účinek zapít vodou s citronem či pomerančovým džusem. Pro dosažení maximálních účinků je doporučeno před SHARK absolvovat detoxikační kúru s produktem GREEN Plus, která pomůže organismu připravit se na vstřebání všech potřebných živin.

Doporučení pro bezpečné užívání

Je důležité mít na paměti, že doplňky stravy nenahrazují zdravou stravu a vyvážený jídelníček. GREEN Plus a SHARK jsou sice vyrobeny z přírodních surovin a pod farmaceutickým dohledem, ale vždy je nutné dodržovat doporučené dávkování. V případě zdravotních problémů je vhodné se před užíváním doplňků poradit s lékařem.

Závěr

Doplňky stravy, jako jsou GREEN Plus a SHARK, jsou účinnou přírodní volbou pro podporu celkového zdraví a kondice. Tyto produkty značky Chodím Zdravě jsou vhodné pro detoxikaci organismu, posílení imunity i podporu kloubů a svalů. Díky jejich pravidelnému užívání může být cesta ke zdravějšímu a aktivnějšímu životnímu stylu jednodušší a efektivnější.